Безплатно
отопление
у дома

Възможно ли е да се създаде отоплителна система, която да поддържа къщата топла, без да генерира оперативни разходи?

ИСКАТЕ ЛИ БЕЗПЛАТНО ДА ОТОПЛЯВАТЕ ВАШИЯ ДОМ?

Всичко, което трябва да направите, е да свържете отоплителната система TERMOFOL с добре подбрана фотоволтаична инсталация, за да сведете до минимум разходите за отопление – до 0 лв.!

Ние предлагаме решение, което ще ви позволи да отоплявате къщата си безплатно, без поддръжка, без емисии и в продължение на дълги години, като същевременно осигурите най-висок комфорт на топлина в сградата.

Изберете нашите решения и го отоплявайте безплатно вашия дом. Консултантите ни ще изберат отоплителната система и фотоволтаиците по такъв начин, за да бъдат вашите сметки минимални или дори равни на 0 лв.

КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НАЙ-ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИЯ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ПРЕЗ ЛЯТОТО?

Системата за фактуриране NETMETERING е решение, което предполага изкупуване, фактуриране и баланс с енергийна компания. Вие плащате разликата между това, което сте произвели като енергия и това, което сте консумирали. Избирайки това решение, енергийната компания инсталира измервателен уред, който отчита kW произведена енергия от инсталацията и kW енергия, използвана от електрическата мрежа. Операторът е длъжен да закупи произведената енергия и плащането се извършва според условита по договора.

ЧУДИТЕ СЕ ДАЛИ това РЕШЕНИЕ Е СКЪПО?

Отговорът е: НЕ.

Например, в къща с площ от 120 m2 и потребление от 30 kWh/m2 инвестицията в отоплителна система TERMOFOL в комбинация с фотоволтаична система е по-ниска от цената на инвестицията в централна отоплителна система с природен газ и много по-ниска от инсталация на термо помпа.

Откъде да започнете?

Важно! Не забравяйте за енергийния клас на сградата, без него няма да изберем фотоволтаична инсталация.