За марката TERMOFOL

TERMOFOL е производител, който предлага висококачествени отоплителни устройства – отоплителни фолиа и рогозки, терморегулатори, нагревателни фолиа зад огледала, инфрачервени панели и фотоволтаични инсталации.

Ние сме съсредоточени върху иновативните решения на всички нива и се стараем винаги да удовлетворим своите клиентите. Продуктите ни се предлагат в 12 страни в Европа, а мрежата ни от дружества, предлажащи монтаж наброява повече от 600 фирми.

favicon

Оферта

Продуктите, предлагани от TERMOFOL се характеризират с надеждност, модерна форма, енергийна ефективност и отговарят на директивите на ЕС.

Каква е нашата цел?

Целта на компанията е постоянно да подобрява качеството, да осигури услуги от най-високо ниво и да разшири асортимента си. Множеството отличия на национално ниво в Полша и в чужбина доказват, че положените усилия се отплащат.

Обучителна програма

TERMOFOL предлага обучителна програма за дилъри. Програмата за обучение включва подробна информация за избор, проектиране и изпълнение на отоплителни инсталации, както и за работа със софтуера TERMOFOL Designer.