Спецификации

Модел Мощност Дължина Ширина Височина
TF-1000WiFi 1000 W 60 cm 6.5 cm 38 cm
TF-1500WiFi 1500 W 76 cm 6.5 cm 38 cm
TF-2000WiFi 2000 W 92 cm 6.5 cm 38 cm
TF-PH-03 2000 W 57 cm 25 cm 61.5 cm

КОНВЕКТОРНИ РАДИАТОРИ

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ РАДИАТОР ТЕРМОФОЛ С УПРАВЛЕНИЕ ОТ ПРИЛОЖЕНИЕ – WIFI
Радиаторите ТЕРМОФОЛ са модерни и енергийно ефективни конвекторни радиатори с възможност за стенен или крачен монтаж. Предназначен за отопление на:

  • Спалня
  • Детска стая
  • Хол
  • Баня
  • Офиси
  • Обществени сгради
  • Помощни помещения, гаражи.

Устройството може да се управлява дистанционно с телефон или таблет с Android или iOS.

 Конвекторни радиатори

СПЕЦИФИКАЦИЯ НА КОНВЕКТОРНИ ОТОПЛИТЕЛИ

БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО ОТОПЛЕНИЕ НА ПОМЕЩЕНИЯ

Бързото затопляне на помещението се гарантира от модерен алуминиев нискотемпературен нагревател, изработен по най-новата технология X-Shape. Предната част е изработена от закалено стъкло, ясна подсветка, седмично програмиране и контрол на температурата чрез приложението са само част от наличните функционалности.

МОДЕРЕН ВИД БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПРЕДНА ЧАСТ ОТ ЗАКАЛЕНО СТЪКЛО

Предният панел е изработен от закалено стъкло, радиаторът е оборудван със сензорен цифров термостат с LCD дисплей. Уникален дизайн за разумни пари.

Уредът може да изпълнява ролята на декоративен радиатор както в обикновени помещения, така и в такива с модерна визия.

 Конвекторни радиатори

ЧЗВ

Какви видове радиатори има и как се различават?

Нашата оферта включва конвекторни нагреватели и инфрачервени отоплителни панели. Конвекторните нагреватели работят на базата на явлението конвекция, докато отоплителните панели са нагреватели, базирани на инфрачервени вълни, което ги прави икономични. Нашата гама включва модерни електрически нагреватели, използващи конвекционния феномен, както и инфрачервени отоплителни панели. Първите изглеждат като традиционни радиатори, но благодарение на захранването и вградената електроника, нашите конвекторни нагреватели имат много допълнителни функции, напр. прецизна настройка на температурата, таймер или дистанционно управление. Инфрачервеното отопление е напълно иновативна технология, която позволява икономично и по-равномерно отопление на помещенията.

Каква е степента на защита? Може ли радиаторът да се монтира в банята?

Според Международната скала за защита, нашите електрически нагреватели имат клас IP24, което означава защита срещу достъп с пръсти до опасни части и защита срещу водни пръски от всяка посока. Следователно такъв конвекторен нагревател е подходящ за монтаж в банята.

Как мога да контролирам нагревателя?

Управлението е възможно от вградения терморегулатор или от приложението. Вграденият терморегулатор ви позволява да настроите температурата в диапазона 5-45°C, както и да управлявате таймер и седмичен програматор. Всички функции са достъпни и дистанционно, през телефони и таблети с Android или iOS. Електрическата конвекторна печка работи и с универсалното приложение Tuya Smart.

Радиатора има ли крака?

Да, краката са включени. Радиаторът може да се монтира на стената или да се използва като свободно стоящ източник на топлина. Нашите продукти са предназначени както за стенен монтаж, така и за използване като свободно стоящ източник на топлина. За устройство като електрически нагревател, цената включва подвижни крачета, които позволяват тази втора употреба.

Възможно ли е да се определи седмичен работен график?

Да, терморегулаторът е програмируем от ниво приложение. Приложението ви позволява да въведете график, по който конвекторът да се включва и изключва в определени часове в зависимост от деня от седмицата. Благодарение на това решение в делничните дни устройството може да се включи един час преди домакинството да се върне, затопляйки стаята за пристигането им, а в почивните дни - може да работи от сутринта. Доброто управление на работното време ви позволява ефективно да минимизирате разходите за отопление.

Може ли радиатора да се свърже с друго приложение?

Да, приложението Tuya Smart е съвместимо с нашия терморегулатор.

Възможно ли е да заключите радиатора от деца?

Да, конвекторните печки имат възможност за изключване, предотвратявайки неоторизиран достъп. Директната работа на устройството се активира отново от ниво приложение. 

Радиаторът има ли защита от прегряване?

Да. При правилна употреба няма опасност от прегряване, защото са нискотемпературни радиатори. Тази ситуация обаче може да възникне в резултат на случайно покриване на отвора за въздух. След това устройството ще се изключи автоматично.

Възможно ли е да се намали мощността на нагревателя?

Да, като се вземат предвид екологичните и икономическите въпроси, съвременните електрически нагреватели са оборудвани с функцията за намаляване на мощността с 50%. Това ви позволява да пестите енергия, намалявайки разходите си за електроенергия и помагайки за опазване на околната среда.

Как работи електрически конвекторен нагревател?

Този тип радиатори повишават температурата на въздуха чрез явлението конвекция, т.е. издигането на топлия въздух. Това може да стане по два начина. Радиаторите с вграден вентилатор засмукват въздух отгоре, нагряват го вътре и го изпускат през долните отвори. Гравитационните радиатори, от друга страна, засмукват въздух отдолу и го изпускат отгоре.

Електрически или традиционен радиатор? Защо да изберете първия?

Мненията за това дали си струва да изберете електрически нагревател са различни. Електрическите обаче се подкрепят от възможността за отопление на къщата извън отоплителния сезон, както и използването й в помещения без централно отопление. По-прецизният контрол на температурата и функцията за програмиране са други големи предимства. Що се отнася до електрическите нискотемпературни нагреватели, цената на такова устройство и експлоатационните разходи са сравнително ниски в сравнение с тяхната ефективност.

Колко струва един електрически нагревател?

Цената на такова устройство зависи от различни фактори. На първо място моделът. Всеки от нашите продукти е оборудван с едни и същи функции, но разликите се отнасят до размера, консумацията на енергия и ефективността. Колкото по-голяма е стаята, толкова по-скъпи ще бъдат подходящите за нея нискотемпературни радиатори. Цената се увеличава пропорционално на отоплителната мощност.

Какво да проверите преди да закупите конвекторен нагревател?

 Преди да закупите, трябва да обърнете внимание и на това кои електрически конвекторни печки имат подходяща отоплителна мощност, за да осигурят подходящи условия в конкретно помещение.