Характеристики

Код на продукта: TF-TRB-01

Електрическата лира Termofol с мощност 425 W с вентилатор TF-TRB-01

Лирата Termofol представлява отлично решение, което ще помогне да се осигури оптимална температура в банята, значително повишавайки комфорта при използване на това помещение. Благодарение на своята елегантна конструкция, лирата не само изглежда стилно, но и предлага пълна функционалност, като позволява сушене на дрехи и кърпи. Модерният радиатор Termofol разполага със стахотни функции, което прави управлението на устройството изключително лесно и удобно.

Termofol TF – TRB 01 е радиатор, който не само осигурява комфортно отопление, но и добавя елегантност и съвременност на вашето пространство.

ПРЕДИМСТВА НА РАДИАТОРА TF-TRB-01:

 • Безмаслена и безводна технология

Лирата работи без масло и вода във вътрешността си, което означава, че можете да се наслаждавате на ефективно отопление, без да се притеснявате за евентуални изтичания или необходимост от попълване на течности. Това също означава, че нашият радиатор постига желаната температура в кратък период от време.

 • LED дисплей

Интуитивният LED дисплей позволява лесно контролиране и настройване на настройките на радиатора, като ви дава възможност да регулирате температурата според вашите нужди.

 • 24-часов таймер

С вградения таймер можете да програмирате работата на радиатора за определени часове, което позволява спестяване на енергия и приспособяване на отоплението към вашия график.

 • Заключване за деца

Режим, който предотвратява случайни промени на настройките на радиатора от децата.

 • WiFi управление

С вградения WiFi модул можете да управлявате устройството от всяко място по света.

 • Защита от прегряване

Безопасността е наш приоритет. Termofol разполага със система за защита от прегряване, която осигурява спокойствие по време на употребата му.

 • Тиха работа

Благодарение на напредналата технология, нашият стълбов радиатор работи практически безшумно, което означава, че може да бъде поставен във всяко помещение, дори и в спалнята.

 • Дистанционно управление с дистанционно

Радиаторът Termofol ви дава възможност за удобно управление с дистанционното устройство, което означава, че можете да го контролирате без да се налага да ставате.

 • Материал: Алуминий

Здравата алуминиева конструкция комбинира издръжливостта с модерния дизайн, идеално подхождащ за различни стилове на интериора.

 • Регулиране на температурата

Просто и гладко регулиране на зададената температура в обхват от 5 до 40 градуса Целзий.

Височина: 90 cm
Мощност: 425 W
Ширина: 55 cm
продукта се предлага на Брой
Цена: 296,00 лв.

Спецификации

Модел Височина Ширина Мощност
TF-TRB-01 90 cm 55 cm 425 W
TF-TRW-01 90 cm 55 cm 425 W
TF-TRS-03 89 cm 55 cm 500 W
TF-TRB-03 89 cm 55 cm 500 W

ПРЕДИМСТВА ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЛИРА В БАНЯТА

 

 • Без масло и без вода

Нашият нагревател е проектиран с оглед на околната среда и вашата безопасност. Уникалният дизайн без масло и вода осигурява ефективно отопление без притеснения.

 • LED дисплей

Интуитивният LED дисплей ви позволява прецизно да настроите радиатора, като ви дава пълен контрол върху температурата.

 • Функция за бързо изсушаване на кърпите

Насладете се на сухи кърпи за миг, благодарение на функцията за бързо изсъхване, която работи за 2 часа.

 • Размер на продукта

Този радиатор се вписва перфектно в различни пространства, осигурявайки ефективно отопление.

 • Защита от прегряване

Безопасността е приоритет. Нашият радиатор има вградена защита от прегряване, гарантираща безопасността на вас и вашите близки.

 • Тиха работа

Комфортът е нашата специалност. Този нагревател работи изключително тихо, осигурявайки топлина без излишен шум.

 • Материал: Алуминий

Издръжливият алуминий прави радиатора не само солиден, но и стилен.

Радиатори Лири

ЧЗВ

Как работи лирата?

Лирата за баня е устройство, което работи на принципа на електрическото съпротивление. Токът преминава през проводник, поставен в устройството, който може да бъде например нагревателен кабел.
Ефектът от това е съпротивление, което го прави да се появи от силата на триене. По този начин проводникът се нагрява и след това освобождава топлина в околната среда.

Какви са предимствата от използването на електрически нагреватели за кърпи?

Най-голямото предимство на електрическите лири Termofol е скоростта, с която затоплят банята. Само след няколко минути стаята ще бъде приятно топла. Електрическите лири се монтират лесно, просто го монтирайте на стената и го свържете към захранването с обикновен щепсел. Нашите радиатори не изискват допълнителни кабели и инсталации - трябва само да бъдат свързани към електричество.

Лирите безопасни ли са?

Нашите електрически нагреватели не съдържат вода или масло като традиционните устройства, така че няма да изтекат.

Колко електроенергия използва електрическата лира?

Консумацията на енергия зависи от конкретния модел, неговия размер и допълнително оборудване. Базовите лири Termofol са с мощност 425 W. Нашата оферта включва и устройства, допълнително оборудвани с нагревател. Такъв радиатор консумира 2000 W.

Могат ли лирите да се монтират без специалист?

Да. Самостоятелният монтаж е възможен благодарение на простия дизайн на нашите радиатори. След правилно и внимателно закрепване на устройството към стената, свързването е лесно и не изисква участието на електротехник. Всичко, което трябва да направите, е да включите нагревателя в обикновен контакт.

Какви са разликите между електрическата лира и традиционните водни лири?

Свързването на традициона лира към централна отоплителна система изисква специализирани познания или посещение от монтажист. Инсталирането му изисква прокарване на отоплителни кабели, което може да означава да се наложи изрязване на стените. Електрическата лира Termofol просто се включва в електрически контакт и той ще работи. Електрическият нагревател може да се монтира в завършена баня.

Разликата е и в скоростта на нагряване. Нашите електрически нагреватели ще затоплят вашата баня до желаната температура само за няколко минути. В случай на класически радиатори това ще отнеме много повече време.

Какъв размер лира ще бъде подходящ за моята стая?

Стандартни са размерите на електрическите лири Termofol. Повечето са малко над 1 m високи. Дали уредът ще успее да стопли вашата баня за кратко време зависи не само от размера му, но и от неговата мощност. Радиаторите с по-голяма мощност ще могат да стоплят по-голямо помещение за малко по-кратко време.

Какви са възможностите за управление и регулиране на температурата за лирите?

Всички лири Termofol се управляват удобно чрез интуитивен панел. Нашата оферта включва и модели с дистанционно управление и WiFi модул, който ви позволява да свържете отоплителния уред към вашата домашна интернет мрежа. След това нагревателят може да се управлява от всяка точка на къщата с помощта на специално приложение.

Какви допълнителни функции имат електрическите стълбови лири радиатори?

Допълнителна функция, която улеснява използването на нашите радиатори за баня, е таймерът. Позволява свободно да задавате графика на работа на устройството, така че когато влезете в банята в избрано време, тя вече да е топла.